CONNY TWINKLE DRIVER

In was de stem van Harris nog te horen in de Nederlandse versie van de Amerikaanse film Beestenboel. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. In totaal stond de single 15 weken in de hitlijst. Zijn grootste hit uit die tijd was Song for the children die hem internationale bekendheid opleverde. In de jaren zeventig was hij vermoedelijk de bekendste Surinaamse artiest in Nederland. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina’s Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Uploader: Nikojinn
Date Added: 1 January 2006
File Size: 9.21 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 5284
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 23 vonny om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Halverwege de jaren 80 werd het rustiger rond Harris. Hieronder staat een overzicht van de meeste singles die Harris uitbracht. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Leadzanger Billy Jones verliet de groep in ; voor hem in de plaats kwam de toen jarige Humphrey Campbell. Overgenomen van ” https: Nederlands zanger Tsinkle zanger. Oscar Harris Albina30 november is een Surinaams – Nederlandse zanger. In was de stem van Harris nog te horen in de Nederlandse versie van de Amerikaanse film Beestenboel.

  GENIUS ERGO 555 LASER WINDOWS 7 DRIVER

Oscar Harris

Harris is getrouwd cknny heeft twee zoons. In andere talen English Bahasa Indonesia Koppelingen bewerken.

Zijn grootste hit uit die tijd was Song for the children die hem internationale bekendheid opleverde. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina’s Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Hij scoorde in die tijd diverse hits met een mix van vrolijke, Caribisch getinte meezingers en zwoele soulballads.

Honay Conny – Oscar Harris & The Twinkle Stars | Shazam

Actief geweest in The Twinkle Stars. Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata Wikipedia: Commonscat met paginatitel zelfde als op Wikidata. In juli connj het album Soldiers prayer en andere poku’s op het hiphop-label Top Notch.

Zie de categorie Oscar Harris van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. In verscheen een nieuw album I am twinklw die positief werd ontvangen door de Volkskrant ; “.

In de jaren zeventig was hij vermoedelijk de bekendste Surinaamse artiest in Nederland. Try a little love. In andere projecten Wikimedia Commons.

In zijn jonge jaren moest de jonge Harris concurreren conyn de populaire Max Nijman uit Moengo. Zijn doorbraak kwam naar eigen zeggen toen hij Max Nijman mocht vervangen. Hij trad nog veel op in discotheken en voor de radiosoms ook onder begeleiding van het Metropole Orkest. Met hun grootste hit Soldier’s prayer stonden zij twee weken op nr.

  F5U220 VISTA DRIVER

Oscar Harris and the Twinkle Stars – Honey Conny – Listen on Deezer

Dit album bevat zijn grote hits, plus een aantal liedjes in het Surinaams gezongen. Hij woont in Hoofddorp.

Enkele pogingen om Nederland te mogen vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival mislukten echter. In zong hij in het nummer Corduroy op het album Monarchs van de Haagse hiphopgroep Coup deVillz mee.

In totaal stond de single 15 weken in de hitlijst. Zijn grootste hits in de Nederlandse Top 40 waren Try a little love nummer 4Soldiers prayer nummer 2 en Song for the children nummer 3. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.