GA-MA78GM-US2H AUDIO DRIVER

I’m in the same boat as you, no audio out over HDMI. Hi I have the same motherboard: Originally Posted by dazzo17 The gigabyte boards had problems with the realtek driver there is an updated driver on gigabyte homepage that I am using and it works in xp and vista but you need to set it to hdmi out in the settings for xp and vista. Also, dont forget to try the HDMI driver. Im assuming your board supports audio as well as video over HDMI Otherwise, theres nothing wrong with analogue-out. But then if I reboot the computer with the TV on or put into standby and back out , it works again.

Uploader: Mimuro
Date Added: 11 June 2018
File Size: 6.23 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 61514
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

I have tried to output to my denon that feeds my projector and eliminate my denon and go directly to my “47” HDTV in another room, neither worked.

Audio over HDMI? (GA-MA78GM-S2H) – AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews

Attached Files File Type: I tried almost everything but the farthest I came is that Windows reporting HDMI is “not connected” on the audio settings, and I’m watching video over the same cable. I have been trying to figure this out for a while now Originally Posted by Antim0n. Anyone else having similar issues?

  I865P/PE/G/I848P CHIPSET DRIVER

But then if I reboot aueio computer with the TV on or put into standby and back outit works again. Also, dont forget to try the HDMI driver.

Im assuming your board supports audio as well as video over HDMI Otherwise, theres nothing wrong with analogue-out.

I know their different setups but seeing if I was the only one.

They are two separate downloads. For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome.

GA-MA78GM-US2H No Sound

I also am seeing a “not connected” on the playback tab here with latest nvidia 25 driver. Only problem ga-ma78gm-s2h, if I turn the TV off and back on, the sound doesn’t work anymore and it says the audio device is not plugged in.

Remove Advertisements Sponsored Links. I may just RMA it.

GA-MA78GM-US2H for HTPC? OS?

What are the requirements to make this work? Xp was just set it but vista I had to disable the spdif out under the setting and enable hdmi or under the hdmi test the sound worked but on playback nothing until I changed the settings. BB code is On. AVS Forum articles Contests. Hi I have the same motherboard: I’m in the same boat as you, no audio out over HDMI.

  HP SCANJET 2100C VISTA DRIVER DOWNLOAD

I downloaded new driver’s from the Realtek site this morning so I’ll try that tonight after work. I’m having this problem too, but I have the D2SH which has the sideport memory.

Do you have the option to try a different HDTV? Originally Posted by dazzo17 The gigabyte boards had problems with the realtek driver there is an updated driver on gigabyte homepage that I am using and it works in xp and vista but you need to set it to hdmi out in the settings for xp and vista. The only problem I am having now is that there is a border around the entire screen hopefully the driver from Gigabyte will help with the screen problems but hope that helps.

The gigabyte boards had problems with the realtek driver there is an updated driver on gigabyte homepage that Audoo am using and it works in xp and vista but you need to set it to hdmi out in the settings for xp and vista.