MAXTOR HARDE SCHIJF DRIVER DOWNLOAD

Windows server, exchange and SQL Server backup solution to ensure business continuity. Specificaties altijd wel nazien. Heaops Zevenaar 2 december Ik raad dit product aan. Gebruik hem zelf als back-up schijfje en dan is die het toch wel erg compact en klein, Je zou hem kwijt kunnen raken klein. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam. Weeg minder dan andere harde schijven van deze inch.

Uploader: Vigul
Date Added: 19 June 2008
File Size: 45.13 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 33009
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

De Backup Plus Slim is ook redelijk compact vandaar de Slim en hij heeft een strak, neutraal design.

Fix Maxtor External Hard Drive/USB Not Recognized Error without Losing Data – EaseUS

Ben er tevreden over. Windows server, exchange and SQL Server backup solution to ensure business continuity. Mooie kleine en zeer jaxtor behuizing. Tontobor Geraardsbergen 10 oktober Ik raad dit product aan. Voor mij doen was GB voldoende, daarnaast vind ik de schijf er mooi uitzien, waardoor die trots naast mijn laptop op bureau kan liggen.

Repair and Restore Not Recognized Maxtor External Hard Drive/USB without Losing Data

All you need is a powerful hard drive recovery software to restore all lost data on Maxtor external hard drive, USB etc devices. Bijpassende case is aanbevolen om je drive in te vervoeren en netjes te houden.

  F335 ALL IN ONE DRIVER

Doeltreffende software en makkelijk in gebruik. Vond je dit een nuttige review? Het artikel ziet er mooi uit, is lekker klein en stevig en is gemakkelijk in gebruik.

Handig en makkelijk in te pluggen idd wel een kort snoertje, maar hij hoeft ook geen kilometer echijf te liggen, toch? DonCorleoneMiguel oostende 13 juni Ik raad dit product aan. DanielGeorge Alkmaar 10 oktober Ik raad dit product aan.

Seagate Backup Plus Slim 1 TB – Zilver

Immo D 9 augustus Ik raad dit product aan. Wat ik goed vind aan dit artikel: Johnbril Maassluis 19 juli Ik raad dit product aan. Cowie Almere 2 barde Ik raad dit product aan.

Roel Nieuwe Pekela 11 september Ik raad dit product aan. Snelle levering, goed verpakt!

Weeg minder dan andere harde schijven van deze inch. Run Disk Management tool Method 2.

| Seagate Backup Plus Slim 1 TB – Zilver

En, omdat deze is uitgerust met een USB 3. Dit is reeds de 2e die ik ervan koop en volledig tevreden. Adminisa 14 januari Ik raad dit product aan. Tobias70 16 januari Ik raad dit product aan. Helaas geen hoesje meegeleverd.

  AIPTEK DV6800LE DRIVER

Annicske 1 december Ik raad dit product aan. Hoge prijs, Moet geherformatteerd worden voor macbook. KevdV 24 oktober Ik raad dit product aan. Positief aan dit artikel vind ik: De harde schijf op zich is prima en compact. KLuc Sint-Truiden 23 juli Ik raad dit product aan. Toen ik dit gemeld had aan BOL met de vraag wat te doen, hebben zij mij zonder meer een nieuwe toegestuurd, de defecte moest ik zelfs niet terug sturen.

Het was een snelle levering, goed verpakt.